Health 2.0 Fall Conference
Start Date
End Date:
Tue Oct 9 at 09:05 pm EDT
Physical location
Physical location: San Francisco
Subject Area
Subject Area:
Meets For
Meets For:
22 Session(s)
Languages
Language:
English
Free Public
This event is Recorded
Event Overview
Subject Area
Subject Area
Description
At the 6th Annual Fall Conference you will see the very latest technologies in Health 2.0, and we’ll maintain our tradition of hosting leading thinkers and fascinating conversation. This fall, new technologies will be presented in contextual environments woven around a developing narrative which illustrates the transformation occurring in the space. Change doesn’t come easily and a true, universal transformation requires the analysis, connection and redefinition of categories across all parts of the system. We’ll dive deeper into these issues with topics like big data analysis, personalized medicine, price transparency and keynotes from Health Futurist Joe Flower, Aetna CEO Mark ...See All
Agenda
The sessions from the "Grand Ballroom B" will be streamed live and archived. For a full list of presenters and information goto http://www.health2con.com/events/conferences/san-francisco-fall-2012/.
Learning Intrest
About This Event
Event Details & Calendar
Event Details
  • End Date:
    Tue Oct 9 at 09:05 pm EDT
  • Total:
    22 Session(s)
  • Remaining:
    0 Session(s)
  • Max attendees:
    5,000
  • Currently Enrolled:
    639
Event Schedule
Session Name
Start Date
Opening Curtain Raiser
20 Minute Session
Mon Oct 8 at 11:00 am EDT
Keynotes: Joe Flower & Mark Bertolini
40 Minute Session
Mon Oct 8 at 11:15 am EDT
Platforms for Unplatforms
50 Minute Session
Mon Oct 8 at 12:00 pm EDT
Keynote: Jillian Michaels
10 Minute Session
Mon Oct 8 at 01:00 pm EDT
Sponsored Deep Dive - Janssen Healthcare Innovation (JHI)
45 Minute Session
Mon Oct 8 at 01:15 pm EDT
Demos in Context: A Live Environment Exploring Personal Trackers
60 Minute Session
Mon Oct 8 at 02:00 pm EDT
Sponsored Deep Dive: Innovations in Health Care Consumerism
45 Minute Session
Mon Oct 8 at 03:15 pm EDT
Big Data Meets Real [time] People
70 Minute Session
Mon Oct 8 at 04:15 pm EDT
Sponsored Track Panel: A Healthy Conversation with Twitter
45 Minute Session
Mon Oct 8 at 05:30 pm EDT
Sponsored Deep Dive: Blueprint Health San Francisco Demo Day
45 Minute Session
Mon Oct 8 at 06:30 pm EDT
Unmentionables: From Getting Down to Moving on
60 Minute Session
Mon Oct 8 at 08:15 pm EDT
Sponsored Deep Dive: Innovation that Counts
45 Minute Session
Tue Oct 9 at 10:15 am EDT
Introduction to Day Two
10 Minute Session
Tue Oct 9 at 11:00 am EDT
3 CEOs
50 Minute Session
Tue Oct 9 at 11:15 am EDT
Care Delivery Transformed by Technology
75 Minute Session
Tue Oct 9 at 12:00 pm EDT
Sponsored Deep Dive: It's About Me: Turning Health Into a First-Person Game
60 Minute Session
Tue Oct 9 at 01:15 pm EDT
Sponsored Track Panel: Power of big data to solve real-world health care challenges
50 Minute Session
Tue Oct 9 at 02:00 pm EDT
Demos in Context: Health 2.0 in the Clinical Setting
45 Minute Session
Tue Oct 9 at 03:00 pm EDT
Launch!
45 Minute Session
Tue Oct 9 at 04:30 pm EDT
Payment Reform and Transparency: Tools for Financial Management and Decision-Making
70 Minute Session
Tue Oct 9 at 05:15 pm EDT
Sponsored Deep Dive: More Disruption Please Ã¢â‚¬â€ś We want to help you
60 Minute Session
Tue Oct 9 at 07:30 pm EDT
The Future of Personalized Health
50 Minute Session
Tue Oct 9 at 08:15 pm EDT
asd
About Creator
Health 2.0 brings a fresh approach to the healthcare space and is the leader in health care technology information today. We bring together the best minds, resources and technology for compelling panels, discussions and product demonstrations. In addition to our flagship event held in San Francisco each fall, we also host an annual “Spring Fling” event and multiple international conferences, including Paris, India and Berlin.